m: 06 25 22 38 40
info@shstop the spamiftf7.nl
www.shiftf7.nl
Shift F7
Guldenroede 7
7422 NP Deventer

Projectsecretariaat of personal assistent

Heeft u een project en zoekt u de spin in het web, bij Shift F7 bent u aan het juiste adres. Door mijn jarenlange ervaring als projectsecretaresse, kunt u uw projectsecretariaat met een gerust hart aan mij overdragen. Maar ook als u op zoek bent naar een personal assistent, kunt u bij mij terecht. Uw zaken worden accuraat en snel geregeld en u heeft er zelf geen omkijken meer naar.


Commerciƫle binnendienst

Op het gebied van commerciĆ«le binnendienst kunnen wij voor u het complete ordertraject uit handen nemen. Orderafhandeling, inkoop, planning, facturatie, after sales en klantenservice, alle taken zijn bij ons in professionele handen. 

Tekstredactie

Hebt u een rapport en wilt u dat deze tekst grondig wordt nagekeken op taal- en stijlfouten, wilt u weten of uw tekst begrijpelijk is voor de doelgroep? Shift F7 heeft ruime ervaring met tekstredactie.

Lay-out

Teksten moeten niet alleen goed en foutloos geschreven zijn, ook is het belangrijk dat de lay-out er aantrekkelijk en professioneel uitziet en dat figuren in een rapport mooi gemaakt zijn. Of dat die belangrijke presentatie duidelijk en kort uw boodschap overbrengt. Shift F7 zorgt voor een representatief totaalplaatje!

Contentbeheer website

We leven in een tijd waarin een website onontbeerlijk is. Iedereen die zijn of haar bedrijf serieus neemt, heeft een representatieve website. Het laten maken van zo'n website is een goed bestede investering. Alleen is het zaak om deze website bij te houden met nieuwe informatie. Shift F7 kan uw site up-to-date houden.

Administratieve ondersteuning

Ook de facturatie kunt u uitbesteden aan Shift F7. En dan zijn er die klusjes waar het maar niet van komt. Een mailing die de deur uit moet, een data-entry-klus die steeds maar blijft liggen. Shift F7 neemt deze zaken graag van u over. Alles is mogelijk.

Organisatorische ondersteuning

Een bijeenkomst plannen, een locatie regelen, ondersteunen bij het online uitzoeken van zaken, reizen boeken. Ook deze organisatorische zaken kan Shift F7 van u overnemen.